CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/01/rebut-rm100-dalam-contest-pic-hitam.html
 Kalau saya menang RM100 ni..
1. Top up RM10 jer (balance RM90)
2. Belanja Hubby makan char kuew teow sebab gambar ni kitorang amik masa gi makan char kuew teow. Budget lebih kurang RM15 (Balance RM75)
3. Bayar broadband RM50 sebab kalau kena bar susah jugak nak update blog even monthly sebenar RM100++ tapi biasa la bayar supaya tak lebih limit jer (balance Rm25)
4. Tengok T-shirt kayt uptown yang budget balance yang ada. Buat2 pakai gi pasar malam takyah la mahal2.

 Gambar yang di pertaruhkan

Tag 5 orang rakan
Deqdeq
Tasha
cekla
Qila
cma shiema
Share this article :
+
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !"

tima kasih....akan cuba siapkan...

okay, nmpk mcm berminat jer nk join

GA terbaru:)join la...http://dilaloveawi.blogspot.com/2011/01/dilawigiveaway.html

hee belanja saya sekali tau ! hhaha

tengs sebab join ya :)

alaaahaiiii...

kene letak gambar ke?

heheheh

kalau ada semangat tiup2 letak gambar nanti cekla buat laa k?

hikhikhik

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top