Followers

Monday, December 17, 2012

JAMBAN MEWAH NI TAK PERLU CUCI BERAK PAKAI TANGAN LAGI

Sungguh dunia semakin maju.. Dari berak dalam lubang, dalam sungai, dalam hutan.. beralih ke berak dalam jamban cangkung kemudian upgrade sikit ke jamban duduk & lepas tu jamban pam tak payah siram2 lagi dan tibalah masanya kita berak dalam suasana yang mewah, selesa,selamat & sihat.

Coway Bidet nak perkenalkan satu produk jamban terbaru dorang. Jamban ni jamban electronic la jugak kan sebab semua pakat picit2 button je. Kita cuma perlu duduk & berak jer.. yang lain2 mesin buat. Tak payah cebok2 pakai tangan dah.. hahahahaha. Tahap kebersihan & dia membersih kita punya sisa najis/kencing kat tut tu pun boleh di katakan memuaskan. Tengok testimoni ni pada gambar ni menggunakan gincu yang di sapu pada tangan kemudian dicuci menggunkan jamban mewah ni..

kesan gincu selalunya susah hilang berbanding najis kat tut kita kan??Tapi tempat cuci jamban ni mampu menanggalkan kesan gincu tu

Bagi yang nak tengok lagi kelebihan yang ada pada jamban mewah ni atau nak cuba sendiri dirumah (free trial jangan risau) boleh clik kat sini >> JAMBAN MEWAH MASAKINI <<

P/s : Jamban ni juga di akui oleh mereka yang pernah cuba sebagai jamban yang jimat air.

No comments:

Post a Comment

YANG LEBIH MELEKIT

Google+ Badge