MANGSA ROGOL MUNGKIN MANDUL SEUMUR HIDUP AKIBAT DADAH INI

 Entri ini sekadar berkongsi informasi dengan semua gadis2 & wanita di luar sana kerana golongan hawa sentiasa berisiko menjadi mangsa jenayah rogol. Jarang kita nak dengar lelaki kena rogol, Jadi sesiapa sahaja berjantina perempuan tulen bukan perempuan dari hasil pembedahan, harus baca & pada mereka yang sayangkan kaum wanita juga harus baca supaya korang mampu menjadi pelindung. Entri ni hanya copy paste... harap maklum

 Gambar carian google

Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan.Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil “mencuci” yang kecil.

Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian “mencuci” mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk “mencuci” haiwan besar.
Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah “Dating” dan rogol.

Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut.
Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan “mencuci” agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah kekal terhadap si mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda.

Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA.
Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.

Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama teman wanita dan gadis remaja. Berwaspada apabila anda keluar, jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.-InformasiSumber dari sini >> Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung

 
** Nak Samsung Galaxy SIII Mini dengan harga murah clik kat sini >> Samsung Galaxy SIII Mini <<

** Jom main pondok2 kat sini manatau pondok korang dapat TV HD LED & Dapat duit dapur RM10,000 >> Main Pondok2 & Dapat TV HD LED juga RM10,000
Share this article :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "MANGSA ROGOL MUNGKIN MANDUL SEUMUR HIDUP AKIBAT DADAH INI"

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top