Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM. Lama tak join apa2 GA samada di blog dunia melekit atau lekatlekit.com. tetiba hari ni terjatuh cinta pulak dengan GA anjuran Sifu Blog Hasrul Hassan.

Bagi yang kurang mengenali Hasrul Hassan.. Beliau seorang blogger yang banyak berkongsi ilmu tentang blog, SEO bagai. Walaupun aku kategori blogger malas belajar jugak tapi kalau ada apa2 masalah berkaitan blog atau nak minta pendapat tentang blog aku suka jugak merujuk dengan Hasrul Hassan. Dia tak sombong & seorang yang sangat merendah diri walau ilmu dia dalam dunia blog agak tinggi.

Bagi memenuhi syarat GA yang mudah Anjuran Sifu Hasrul Hassan Sempena 15 juta pageviews blog beliau... Meh la letak banner ni. Sapa2 nak join boleh clik di banner tersebut. dengan syarat yang sangat mudah untuk di penuhi.

Dah lama tak join apa2 GA hope ada rezeki aku dalam GA ni. Kalau takde pun takpe.. Kita anggap memeriahkan GA kawan2 blogger. kan? kan?
Share this article :
+
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM"

SINGGAH PETANG http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

gd luck..! singgah dr GA yg sama..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Singgah bw kat sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

All the best and good luck, done follow your blog and G+
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Salam Kak Suria...Kita singgah sini dari Giveaway yg sama..All the best & Good Luck http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

JOIN JUGAK..

http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Terima kasih kerana telah menjadi peserta GA ini. Walaupun tak menang, tapi saya boleh komen sini ..hehehe

Support blog saya dalam Contest Review Lynk.my 2015 ye. Mana tahu, ada rezeki boleh berkongsi sama.

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top