INILAH 10 JURUGAMBAR 'MALAY WEDDING' TERBAIK

Yang mana tengah dok cari photographer untuk cover wedding korang tu elok la baca entri ni sebab aku nak memperkenalkan kat hangpa 10 Jurugambar 'Malay Wedding" terbaik ni. Yelah.. orang kata kalau boleh nak kawen sekali seumur hidup kecuali la lelaki normal bak kata Seorang Pakar Perunding Rumahtangga Puan Suzana kat Malaysia Hari Ni semalam... Dia kata lelaki normal mesti ada keinginan untuk berkahwin lebih dari seorang. Yelah.. laki2 yang tak ada keinginan camtu ko nak kata tak normal ke?


Tak kira la berapa kali korang nak kawen.. setiap kali kawen & setiap bini yang hangpa nak kawen tu kena bagi layanan yang sama adil. Kalau yang fisrt boleh upah photographer ambil gambar jangan yang kedua just ambil gambar pakai sematpon je... Camtu nak kawen banyak?? Awal2 lagi dah tak adil.

Jadi kalau hangpa nak cari photographer yang terbaik hangpa boleh tengok kat sini >> 10 Jurugambar 'Malay Wedding' terbaik dengan sentuhan artistik <<

pakai baju pengantin cuma 1 hari jer.. tapi gambar tu yang menyimpan bukti kenangan kita. So, mesti la kita nak simpan gambar terbaik & tercantik, kan??
Share this article :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "INILAH 10 JURUGAMBAR 'MALAY WEDDING' TERBAIK"

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top