RAMAI YANG TAK TAHU GAMBAR ANAK MEREKA MUNGKIN BERNILAI RM100K

RAMAI YANG TAK TAHU GAMBAR ANAK MEREKA MUNGKIN BERNILAI RM100K. Zaman camera atas tapak tangan ni ramai mak bapak yang suka snap gambar anak depa. Setiap detik,setiap peristiwa & setiap hari mesti ada gambar anak yang depa ambik. Yelah apa nak susah.. snap lepas tu boleh tengok on the spot. Bukan macam camera filem.. lepas snap nak tengok gambar tu menjadi ke tidak kena bawa pergi kedai gambar & cuci dulu. Jadi tak jadi tetap la kau kena bayar baru kau boleh angkat itu gambar, kata tokei kedai gambar.


Tapi kalau dah senang sangat nak ambil gambar zaman sekarang sampai dah tak tau nak buat apa gambar2 anak yang banyak tu. Dah berpuluh kali pindah ke dalam cd pun still dok penuh lagi dalam gallery kat smartphone. Nak delete sayang.. Rasa semua gambar macam comel je takde satu pun menyampah untuk di lihat berulang kali.

Dari terperap je dalam album tu ada baiknya ada manafaatkan gambar anak korang kat sini. Banyak kelebihannya.. kalau ada rezeki mungkin jugak anda berpeluang dapat RM100k. Kalau rasa excited nak tau apa yang best letak gambar anak kat sini meh tengok sendiri >> Baby Of The Year 2015 <<
Share this article :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "RAMAI YANG TAK TAHU GAMBAR ANAK MEREKA MUNGKIN BERNILAI RM100K"

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top