HEADER TOMATO

header paling senang & simple dari Cik Lekit Untuk Adik TomatoKering. Yang senang sebab Cik Lekit takde gambar tomato.. Maksudnya gambar betul cik tomato bukan buah tomato so takde la susah nak crop gambar tu. Dok cari idea apa nak letak.. Dah nama blog dia tomato then letak je gambar tomato even tak kering. Kekekekekeke.. Ini adalah sekadar hobi bukan paksa untuk Cik Tomato pacak kan dia sebagai header. Kalau tak berkenan di hati.. simpan je buat kenangan yer..

Share this article :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "HEADER TOMATO"

hehehe , mekasheh yek ! ceq simpan dulu ! suke2 ! mekaseh sangat ! :D

waa very nice...kreatif yer...

apesal kreatif sngt ni. hoho tak puas hati pulak. :)

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top