6 PERKARA YANG ORANG SELALU LUPA NAK BUAT DI BAZAR RAMADAN

6 PERKARA YANG ORANG SELALU LUPA NAK BUAT DI BAZAR RAMADAN. Hujung2 ramadan makin meriah la bazar ramadan. Yang sebelum ni jarang nak jenguk bazar & rajin memasak juadah berbuka hujung2 ramadan dia mula jadi tak cukup tangan. Almaklum la mana nak buat kuih raya, mana nak settle kelengkapan raya anak anak.. jadi bazar ramadan la pilihan bagi meringankan kerja yang banyak di hujung ramadan ni.


Sebab ramai yang suka berkunjung di bazar ramadan tapi suka lupa nak buat benda ni maka atas keprihatinan di hujung2 ramadan ni aku nak share jugak la benda ni. Confirm ramai antara kita yang memang selalu lupa buat benda ni walau sebenarnya benda ni paling afdal kita buat bila berkunjung di bazar ramadan. Nak tau apa benda yang sering orang lupa nak buat di bazar ramadan meh tengok kat sini >> 6 Perkara Yang Patut Orang Buat Bila Ke Bazar Ramadan Tapi Ramai Yang Tak Buat << Confirm ramai di antara yang baca entri ni memang tak buat kan 6 perkara tu.

Apapun di hujung ramadan ni buat la perkara perkara yang baik mendatangkan pahala. Ikut masa semua orang rasa masa tak cukup.. sentiasa rasa tak sempat. Tapi kita lupa yang menguruskan masa adalah kita bukan masa yang menguruskan kita.
Share this article :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "6 PERKARA YANG ORANG SELALU LUPA NAK BUAT DI BAZAR RAMADAN"

Terima Kasih Sudi Komen Di Sini
 
Template By. Kunci Dunia Designed by sensasi2020
Back To Top